Nonniii nyt mätetty kajjaanin ranchissa ja kaupungin paras mättölä kyllä jos vähän laatua vaatii (ja on sitä massia, fyffee ja pätkkää).
Alkupalaksi tullee perinteisen leivän sijjaan torilla sipsejä ja dippiä, ihan kiva sävys ja erillaisuutta tuo kivasti. Dippi tosin vähän vedellä jatketun oloista ja mietoa.. Valitettavaa mutta totta. Tässä pikki niistä ja alempana ite pääruuasta,
 |
Wanna dip me? |
Nonnii pääruoka eli langvitsiä puhuttaessa the main course. Pääruuaksi rohkenin ottaa ribsit ja olihan ne hyvät. Rohkenin, siten niin että ribsit jossain on pelkkää rasvaa, täällä kumminkin lihhaa löyty luiden välistä. Seurana oli ralet (ihan jees normit) ja sitten 3 soosia ja ketsuppi. Täytyy sanoa että jälleen oli vanhukset oikeassa, liha on makeinta luun ympärillä. Liha törkeään hyvää ja dippi sopi vallan mainiosti. Miinuksena annoksessa kuitenkin se että yhen dipin olisi voinut jättää pois (kaksi niin samanlaista). Ja se ettei ollut jtn raikasta pottusallaattia tai raastetta mikä ribseihin sopii. Annos kuitenkin iso ja raleja mukava kanssa dippailla. Sikäli mikäli budjetissa on tillaa niin suosittelen kokeilemaan. Saa haluamaan toistenkin ja käsin mättäminen, ja vielä ravintolassa, niin mikäs sen hauskempaa.
 |
A rib of meat |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti