1. Ensin paahdan leipää hetken jotta saan siihen rapen pinnan. Sitten voitelen pohjan, jottein rasva lopu nom nom.
2. Sen jälkeen pohjalle noin 3 siivua kinkkua ja kinkun päälle samanmoinen setti meetwurstia, ja kannenpäälle joku 3-4 siivua juustoa.
3. Tässä vaiheessa älä nosta näitä päällekäin, vaan pidä erillään ja käytä hetkonen mikrossa. Näin juusto sulaa ja liha vähän paahtuu. Mikä on hetkonen, no se on sopivan mittainen hetki! Eli kun juusto vähän ritisee ja meetwurstin ihana tuoksu alkaa tuoksua nenässäsi. Mikäli nyt olet kuuro, mykkä ja sokea (en kyllä tiedä miten sillon tätä lukisit), mutta sillon laita mikroon aikaa vaikka 25sekunttia ajaksi.
4. Laita lihan päälle rapeaksi paistettua pekonia 4 siivua.
5. Laita makusi mukaista kastiketta lihojen päälle. Itsellä käytössä sweet chili and ananas, huomatkaa ananas! Kastike jossa on anasta on huomattavasti parempaa, kuin pelkkä sweet chili kastike. Ja ananas sopii erinomaisesti pekonin kanssa yhteen.
6. Lisää pupun ruokaa mielesi mukaan, aika passeli kun pari siivua tomaattia ja kurkkua nakkaa ja sitten vähän sallaattia niin näyttää terveelliseltä, mitä myös toki on, mutta tämän jälkeen myös näyttää siltä.
7. Nosta kansi päälle.
8. Laita kohti sitä kuuluisaa leipäläpeä!
![]() |
Niin terveelistä että lääkkeeksi kelepais! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti